Monday, February 23, 2009

blog oh blog..

aku rasa dah lama dah aku xupdate blog nie..
kesibukan yang amats..aduh..terlalu banyak difikirkan sejak akhir-akhir ini..
well so many thing happen in last month and this month,rase cam dah upside down dah,so skang ni its time for me to update about myself yang aku rasa..

Last friday aku kuar ngan my frenz,just hangout kat school,so aku depart from home around 11 then arive half and hour later,aku ngan member aku spend time kat sane till 2 am,and that night aku spin ngan Dj Affiq,crowd agak ramai la gak,then after closing aku lepak ngan member aku beserta a few ladies yang member aku kenal,kitorang pun lepak la kat steven corner ampang,yang buat aku tergelak ade la sorang minah nie,dier dah hang,then bleh plak throw up,nasib baik member aku sempat gak berenti kat tepi jalan,then dier pun throw up la kat luar,kalau kat dlm keta,mau kena samak keta member aku tue..hahhaha..

anyway that night biler sampai steven corner,aku tengok ramai plak bebudak Peng`kid ni,muke la semua..spesen jer..adeh..macam-macam gelagat diorang..end up balik pukul 4.30pg..sampai jer umah,mandi then sleep..next day wake up at 2pm..

4 comments:

Cek Yot said...

hey...balik tak cakap..bye the way..kamu di tag

@Fr!^n@ said...

owhoo..
having a gud tyme eyh..;)
eyh... take a look @my blog.. ct zuliyana get engage with azam.. ;)
hope to hear from u soon..;)

farid said...

cek yot : sorry luper nak bgtau..sehat ker?

farid said...

afrina :ok dear,i will take a look..u camner?sehat?